1. Wie ben ik?
  In 2004 ben ik getrouwd met Dorothy en ik heb een dochter Alicia. Ik ben flexibel, laat mensen in hun waarden en heb een open-mind. Verder ben ik analytisch, oplossingsgericht, leergierig en ik kan op een hoog abstractieniveau denken.
 2. Mijn hobbies
  Programmeren, Muziek, Festivals en concerten, Sauna, Uit eten gaan of gewoon stappen, Activiteiten met gezin (vakantie, pretpark of bioscoop), Bridge en andere kaartspelen, Voetbal (Sparta)
 3. Mijn privé-projecten
  Ik ben regelmatig bezig met het bouwen van een Windows applicatie waarin de database via een WCF service wordt benaderd. Voor de service zijn er soort “BusinessManagers”-objecten gecreëerd. Alleen de BusinessManagers mogen de service benaderen.

  In de Winforms en de UserControls worden alleen de User Interface zaken afgehandeld.

  In de WCF Service zijn er “DataManager”- en “DataType”-objecten aanwezig. In de DataManagers wordt de database met behulp van LINQ beheerd. En voor de individuele entiteiten bestaan er DataTypen.

  Daarnaast is er een functionaliteit die een database kan creëren en er is een functionaliteit die een DBF-database kan converteren naar een SQL-Server database.

  Verder bestaat er een functie die XML-bestanden aanmaakt voor een webapplicatie (ASP.NET/MVC4). In de webapplicatie vindt de functie afhandeling plaats in C#. Hierin wordt ook gebruik gemaakt van LINQ. In de webforms worden alleen User Interface (ASP.NET) zaken afgehandeld.

  Ten slotte wordt er nog logboek bijgehouden om de fouten te traceren.

 4. Talen, tools en technieken
  SQL Server 2008, Visual Studio 2005/2008/2010/2012, C#, Winforms, ASP.NET, ADO.NET, LINQ, HTML5, CSS3, MVC4, WCF, User Controls, XML, N-Tier, OO